Jouw interieur in een nieuw jasje!

De keuken is het middelpunt van je huis en je brengt er veel tijd door. Met vriendinnen de nieuwste recepten uitproberen, pannenkoeken bakken met je (klein)kinderen of koken en gezellig tafelen met familie en vrienden. Een ruimte waar je herinneringen maakt moet een fijne ruimte zijn en dat is voor elk budget mogelijk.

 • Myth: ‘Interieurwrappen duurt dagen!’
  Fact: Een interieurwrap is al binnen 1 dag mogelijk.
 • Myth: ‘Voor het wrappen moet alles gedemonteerd worden, ik kan net zo goed verbouwen…’
  Fact: Alles kan blijven zoals het is. Bij een interieurwrap heb je absoluut geen hele verbouwing.
 • Myth: ‘Dat wrappen is zo kostbaar, ik kan net zo goed een nieuwe keuken kopen.’
  Fact: Een interieurwrap is al te realiseren voor 15% van de aankoopwaarde van een nieuwe keuken.

Met onze hoogwaardige interieurfolie geven we jou interieur, of dit nu je keuken, badkamermeubel of televisiemeubel is, een complete make-over!

 

Een complete renovatie is niet de enige optie.
Kies voor interieurfolie. 

Wij wrappen jouw keuken in elke gewenste kleur. Mogelijk in: mat, glanzend, met of zonder print of structuur. Hier door ziet jouw keuken er weer uit als nieuw en kan het nog jaren mee.

Interieur Wrappen

Je woont fijn, je hebt een mooi huis op een mooie plek maar toch ben je toe aan iets nieuws. Een nieuwe keuken is wel eens in je opgekomen, maar alles werkt nog prima en de keuken is ook eigenlijk nog niet zo oud. Wrappen is dan dé oplossing! Een nieuwe look and feel in je bestaande keuken.

Met onze speciaal ontwikkelde interieurfolie voor in de keuken wordt jouw keuken weer als nieuw! Je hebt de keuze uit ruim 250 kleuren en diverse structuren, de look die jij zoekt voor je nieuwe keuken zit er dus zeker bij. Kies voor de kastjes en het aanrechtblad een mooie folie uit en binnen een dag heb je een nieuwe keuken zonder de hoge kosten en het gedoe van een complete verbouwing. Ik kan het je zeker aanraden en het is ook nog eens beter voor het milieu. Bonuspunten!

Weet je wat je wilt, maar vind je het lastig om in ons ruime assortiment de juiste folies te kiezen? Geen probleem, we hebben ruime ervaring in interieurstyling en het combineren van kleuren en adviseren je graag. We beginnen pas met het wrappen wanneer we zeker zijn dat het resultaat geweldig gaat zijn!

Wist je dat... 

 • Op onze interieurfolie krijg je minimaal 6 jaar garantie.
 • Onze interieurfolie is krasbestendig.
 • Je hebt de keuze uit meer dan 250 kleuren interieurfolie en kunt zelfs folie met structuur kiezen.
 • Interieur wrappen is voordelig en duurzaam
 • Het houdt niet op bij alleen het wrappen van de kastjes, ook het aanrechtblad kan gewrapt worden. Een compleet nieuwe look in de keuken it is!
 • Inmeten van de keuken doen wij zelf en zit bij de offerte inbegrepen.
 • Badkamermeubels kunnen ook voorzien worden van een nieuwe look.
 • Is het thuis allemaal naar wens? Denk dan ook eens aan je vakantieverblijf. Wij wrappen namelijk ook campers en caravan interieurs.

Meer dan 250 kleuren folies in verschillende kleuren en structuren

designista-interierfolies-sample-boek

Onze werkwijze

Contact

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? We houden het graag persoonlijk en doen aan snelle lijntjes. Je mag ons daarom bellen, e-mailen en zelfs Whatsappen, net waar jij je fijn bij voelt.

Contact

Makkelijk en snel contact. Bellen, appen of mailen.

Indicatie prijs

Je stuurt direct foto’s mee van de ruimte of het meubel wat gewrapt moet worden. Bijvoorbeeld je keuken. Op basis van de foto’s ontvang je een geschatte prijs ter indicatie.

Indicatie prijs

Als de indicatieprijs binnen het budget valt komen we graag bij je langs om de keukenkastjes in te meten.

Inmeten

Vervolgens komt er persoonlijk iemand bij je langs om de keuken in te meten. Handig voor ons allebei; jij hoeft niet moeilijk te doen met meetlinten en wij weten zeker dat alles goed gemeten is

Inmeten op locatie

Het inmeten doen wij zelf zodat we precies weten hoeveel folie wij nodig hebben voor gebruik. Hierbij worden alle kleuren en mogelijkheden besproken.

Offerte

Terwijl wij in de weer zijn met het meetlint kun jij rustig kijken welke folies je wilt. Twijfel je? Wij adviseren je graag! Op basis van deze meting en de gekozen folies ontvang je dan een definitieve offerte.

Definitieve offerte

De offerte wordt gemaakt ná de meting, zodat we precies weten hoeveel materialen we nodig hebben en we je dus echt een goede prijs kunnen aanbieden.

Plakdatum inplannen

Ben je daar nog steeds blij mee? Top!
Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw keuken te voorzien van een nieuwe look. Meestal is dit binnen 21 dagen.

Afspraak inplannen

Wij streven ernaar binnen 3 weken na akkoord de plakdatum in de plannen. Dat lukt echter niet altijd door drukte.

Veel gestelde vragen over interieurwrap

Deze keukens zijn de jouwe voorgegaan.

Stuk voor stuk transformaties waarbij veel kosten zijn bespaard ten opzichte van een nieuwe keuken.

Ps. wij hebben per week maar plek voor twee keukenwraps.
Wees er dus snel bij met het maken van een afspraak!

Benieuwd wat een keukenwrap voor jou keuken gaat kosten?

Ben je overtuigd en klaar voor volledig nieuwe keukenwrap?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Stuur ons foto’s van je keuken + locatie + eventuele kleurwensen en je ontvangt binnen 48 uur een indicatieprijs via de mail of whatsapp.

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  AVG Vinkje*

  Heb je vragen over het wrappen van jouw keuken of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06 - 127 68 059 (WhatsApp mag uiteraard ook) of stuur ons een e-mail naar info@designista.nl. Samen komen we er helemaal uit!